Oversigt over stederne i den gamle Aarup kommune.
Har du noget om Aarup, så kontakt mig herunder.

Aarup på Øl

I 70’erne var det meget populært at firmaer, butikker eller sågar foreninger og byer var at finde på øletiketterne. Aarup var ingen undtagelse og op igennem 70’erne udkom der en del med motiver fra erhvervslivet i Aarup. Nogle af disse erhverv som var at finde på etiketterne var Mica, som var afbillede på en etiket fra Bryggeriet Vestfyen i 70’erne.

En anden virksomhed i Aarup var Handybus som i 1983 fik lavet et etiket hos Albani i Odense, med påskriften Dagvognsbryg 100 år 1883-1983. Handybus lå dengang på Østergade i Aarup, men flyttede senere ned på Holmevænget i 2004. I 2011 forlod Handybus i Aarup og flyttede til Odense.

Idrætsforeninger i og omkring Aarup har også været på øletiketterne. I Frøbjerg har man Frøbjerg Gymnastikforening som kom på etiket i 1985, i forbindelse med foreningens 100 års jubilæum. Etiketten blev påsat og trykt af Albani i Odense.

Aarup Handelsstandsforening har også været på øllene flere gange i tidens løb, og de var på Albani’s øllene. Den ene er fra 1979, hvor handelsstandsforeningen kunne fejre 10 år. Og i 1987 kom så “Rundt om Aarup” på etiket.

Frøbjerg Festspillene kom også på etiketterne op til flere gange og den første som udkom var i 1986 med titlen “Røverne fra Vissenbjerg”, senere fulgte så “Elverhøj”. Efterfølgende kom der så en stribe halsetiketter med titler på deres forestillinger og enkelte bagsideetiketter. De første 2 forestillinger, var det Albani som lavede etiketterne til festspillene, siden blev det Bryggeriet Vestfyen som stod for opgaven. Brystetiketten hed “Humørpils” mens man hvert år kunne se på halsetiketten hvad de spillede på Frøbjerg Bavnehøj i sommermånederne. I 2010 udkom der så en jubilæumsetiket til sommerspillet, hvor de fejrede at der var 25 år siden den første forestilling fandt sted.

Du kan se nogle af etiketterne herunder.

197238

360383

183

Comments are closed.