Oversigt over stederne i den gamle Aarup kommune.
Har du noget om Aarup, så kontakt mig herunder.

De små landsbysamfund

orte_butikkerSom bekendt er der flere små landsbyer i Aarup gammel kommune, der blev lagt sammen i forbindelse med kommunesammenlægningen i 1970. Der lå dengang en masse erhverv i landsbyerne og også butikker. Her er det jeg spørger om man kan hjælpe konkret med disse oplysninger. Der var butikker i Skydebjerg, Orte, Frøbjerg, Kerte, Ørsbjerg, og Grønnemose området. Nok endnu flere i de øvrige lokalsamfund.

Frøbjerg, Grønnemose og Kerte havde en brugsforening, men dem har jeg ikke rigtig kunne finde oplysninger om. Jeg kan egentlig godt huske dem der var i Frøbjerg og Kerte, da jeg i min barndom kom forbi dem en gang imellem.

Har du nogle oplysninger om butikkerne i landsbyerne og gerne billeder af områderne, så skriv endelig til mig ved at klikke på linket “kontakt mig”

Comments are closed.