Oversigt over stederne i den gamle Aarup kommune.
Har du noget om Aarup, så kontakt mig herunder.

Merchandise fra Aarup og omegn

Der er og har været mange butikker og virksomheder rundt omkring i Aarup og opland, og dertil er der også lavet mange reklameting, nips og andet form for souvenir for folk som handlede i Aarup. Her på denne side vil der løbende komme ting og sager som de handlede har delt ud af reklameting med deres reklame på samt andre ting man kunne købe. Foreningerne havde også i perioder gjort sig bemærket på forskelligt vis.

Se billederne herunder, og evt. beskrivelse af det viste. For at se det fulde billede, klik på billedet.

I 1987 udkom etiketten “Rundt om Aarup” på flaske. Som Albani i Odense havde lavet. Etiketten var i forbindelse med “Håndværkerhuse 87′” som blev holdt i maj måned på Ormehøj, nærmere på kirsebærhavens SØ del. I den forbindelse blev der opført 10 huse, som blev vist frem samt med at der var andre udstillere på messen.
   
Handybus I 1983 udkom denne etiket “Dagvognsbryg”, som markerede Handybus’ 100 års jubilæum. Handybus havde til adresse på Østergade 5, senere på Holmevænget 1 i 2004. I maj 2011, flyttede selskabet så til Odense og kort efter i 2012, blev selskabet erklæret konkurs. Albani har lavet etiketten.
   
Oplukker I 1986 kunne man ved juletid og derefter så længe forretningen havde den, få en lille gave med hjem fra Aarup Cykelforretning, som dengang lå i Bredgade 65. Oplukkeren var sådan en som for det meste rejste sig op, når man forsøgte at lægge den ned.
   
Aarup Julen Dette lille klistermærke blev delt ud omkring julen, og havde målene  H=4,5 cm og B=5,4 cm. Lige hvilket årstal denne udkom er jeg ikke sikker på, men vi skal nok tilbage i perioden 1977-1984 vil jeg tro.
   
Mica i Aarup Dette klistermærke er fra det tidligere Mica, som havde til huse i det nuværende Dan-Foam. Mærket her måler ca. H=5,5 cm og B=15 cm. Årstal for mærket er ukendt. Mica lukkede i 1990’erne.
   
Aarup DK Dette klistermærke kunne man så vidt jeg ved, købe for en 5 krone i 80’erne. Mærket måler H=11,5 cm og B=17 cm.