Oversigt over stederne i den gamle Aarup kommune.
Har du noget om Aarup, så kontakt mig herunder.

Ålsbo

På denne her del af hjemmesiden, vil jeg beskæftige mig en del med udviklingen og historien om Aarup gl. kommune, samt før noget hed Aarup kommune. Der vil komme matrialer op om områdets historie samt billedematriale. Siden vil indeholde gamle reklamer fra butikkerne som har eller er her i dag, artikler som havde stor betydning for området, samt meget mere.Siden vil være under udvikling og det kan betyde at der kan gå tid, før jeg har for hele området. Det kræves mange ting for at dette her kan lykkes, og med hjælp fra folk som har eller nu bor i lokalområdet. Her er det Ålsbo der er fokus på. I menuen her under kan der vælges mellem:
Historiske kort Her får man kig på kort over byen som den var optegnet igennem tiderne.
Butikkerne i byen Denne side vil have en oversigt over butikker i byen, hvor både adresse og hvornår den eller de har eksisteret.
Gamle billeder Her er både officielle billeder og private fotos at se, og med en beskrivelse af hvad man ser og i forhold til nutiden. Her kan det være svært for mig lige at få samlet matrialer sammen til denne side, da man ikke ved om der er noget at finde uden en stor efterforskning samt rettigheder til at udgive det på siden. Ønsker man at bidrage til Aarup & omegns historien, så kontakt mig ved at vælge mail i venstre side.
Historiske begivenheder Denne del af siden vil indeholde alt det som er foregået i byen eller område siden 1860. Det gælder både de små og store ting som er foregået.
Andet Her er det mest statistik og fakta om området eller byen som man vil finde her.