Oversigt over stederne i den gamle Aarup kommune.
Har du noget om Aarup, så kontakt mig herunder.

Historiske informationer om Aarup

Statistikker er også en del af Aarups historie hertil alle landsbyerne i den gamle kommune. Så her ser vi lidt på hvad der er om Aarup statistisk set.

Aviser og dagblade:

Første ting jeg har kigget på er aviser, hvor mange dag/ugeaviser har der været?

Byfester:

Som mange andre byer havde Aarup også fester, der var flere forskellige byfester i byen gennem tiden. Her på det sidste er der ikke meget af den slags mere, og det gælder ikke Aarup alene, men i hele landet.

Trafikken i Aarup:

Hvordan er det med trafikken ved Aarup, hvilke veje løber igennem byen. Ja der er en landevej som løber igennem. Landevej rute 329 går igennem byen og følgende vejnavne er en del af rute 329.
Det er Møllebakken, Bredgade, Åvej, Vandværksvej og Bogensevej. Sidstnævntes fortsætter ud til afkørsel 55. Rute 329 strækker sig mellem Bogense og Faaborg, og passerer bl.a. Glamsbjerg.

Jernbanen går igennem byen, og det er på grund af denne at byen voksede op. I dag har vi en stationsbygning samt perroner og toge som stadig standser i Aarup. De toge som gør holdt er kun regionaltogene hver time ca. Du kan læse mere om køreplanerne på stationen her. Siden har desuden også de historiske køreplaner.

Aarup sogn:

Aarup Sogn strækker sig ud i disse autoriserede stednavne og landsbyer:

Stednavne i Aarup by:

Som mange andre byer, har også Aarup områder i byen med stednavne som kan dateres tilbage i tiden. Her kan du se hvilke der er i byen: